BBL-opleiding zorg

Ik kan altijd terecht bij mijn collega's, werkbegeleiding en zorgcoach

Er is een veilig leerklimaat

Je bent nooit te oud om te leren

Leren én werken in de zorg? Het kan bij SZR. Jaarlijks begeleiden we tientallen BBL-leerlingen in de ouderenzorg. Wij zorgen voor een veilig en inspirerend leerwerkklimaat. En natuurlijk verwachten we ook iets van jou. Bijvoorbeeld dat je leergierig, verantwoordelijk en gemotiveerd bent.

Leren in de praktijk

BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Je combineert werken met 1 dag in de week school. Wat je leert op school breng je meteen in de praktijk. Het grote voordeel is dat je gelijk veel werkervaring op doet. Bij SZR kun je diverse opleidingen volgen op het gebied van zorg en welzijn in een multidisciplinair team. Afhankelijk van de opleiding duurt zo’n traject gemiddeld tussen de 2 en 4 jaar. Wij begeleiden je graag op weg naar een mooie baan in de zorg.

In 4 stappen aan de slag bij SZR

Ontmoeten

We ontmoeten je graag. Wie ben je? En wat lijkt jouw leuk in de zorg? Van ons hoor je alles over het werken in de ouderenzorg en bij SZR.

Testen

Je wilt vast weten of je de opleiding aankunt. Daarom bieden wij een capaciteitentest aan.

Werken & leren

Bij ons werk je aan je doelen, met ondersteuning van jouw werkbegeleider en de zorgcoach. Al werkende leer je.

Op zoek naar een baan

Na afronding van je opleiding kijken wij samen met jou naar een geschikte werkplek.

Alle locaties

Bij SZR werken ongeveer 1.000 (zorg)medewerkers en 500 vrijwilligers. Voor mensen met een lichamelijke aandoening of dementie. Voor mensen die revalideren. En in de palliatieve zorg, de thuiszorg en de eerstelijnszorg. Dit doen we vanuit 5 locaties in Rivierenland. Zóveel mogelijkheden om bij ons te werken.

Dit vinden onze BBL-leerlingen

Wil je weten hoe dat is, werken en leren bij SZR? Laat je inspireren door de ervaringsverhalen van andere BBL-leerlingen.

Altijd iets te doen

Naast werken en leren bij SZR, zijn er ook activiteiten/ evenementen voor de leerlingen. Zo organiseren we binnen SZR 'student broodje wetenschap'. Dit is een platform om op een laagdrempelige manier een verbeterproject of onderzoek onder de aandacht te brengen. Hierdoor dragen de leerlingen bij aan een betere zorg, professionalisering van het vak en werkplezier.

Vragen?
Neem contact met ons op


Dit kan door het contact formulier in te vullen


Team opleiden en ontwikkelen

algemene voorwaarden