Dick Buurma - Vrijwilliger

Op de dagbehandeling Vrijthof in Tiel is de heer Dick Buurma vrijwilliger. Na zijn revalidatie bij SZR kwam de heer Buurma bij de dagbehandeling om verder te herstellen. Toen hij voldoende was hersteld vroeg een medewerker of hij als vrijwilliger wilde blijven. “Ik hoefde niet lang na te denken over deze vraag. Ik vind het belangrijk om me in te zetten voor mijn medemens. Door vrijwilliger te zijn bij de dagbehandeling kan ik hier op een leuke wijze invulling aan geven. Ik voel me er prettig. Ik maak een praatje met de cliënten van de dagbehandeling, geef ze koffie of thee met een plakje ontbijtkoek en ik breng cliënten naar hun therapeut. Tussen de middag lunch ik samen met de cliënten.“
Met een klein gebaar en een beetje tijd betekenen vrijwilligers al heel veel voor cliënten, bewoners en medewerkers van SZR.

SZR zoekt vrijwilligers in Tiel, Geldermalsen en Beesd. Vind je het leuk om iets voor een ander te doen? Neem dan contact op met één van onze vrijwilligerscoördinators via 0344-671311 of via het aanmeldformulier op deze website.