Stagelopen in de zorg

Je collega's staan altijd voor je klaar

Geen vraag is te gek

Voelde me thuis bij SZR

Volg je een zorgopleiding in de beroepsopleidende leerweg (BOL) niveau 2 tot en met 6? Pas als je gaat stagelopen ontdek je hoe het écht is om te werken in de zorg. Bij SZR begeleiden we je in een veilige en stimulerende leeromgeving.

Behaal jouw leerdoelen

Samen zorgen we ervoor dat jij je leerdoelen behaalt. Jij met je inzet en nieuwsgierigheid, wij met onze professionele begeleiding. Bij ons krijg je een vaste werkbegeleider en een zorgcoach. De werkbegeleider ondersteunt je op de werkvloer. De zorgcoach is verantwoordelijk voor de beoordelingsgesprekken en het toetsen van jouw stage. En natuurlijk heb je je collega’s.

Ontwikkel jezelf in 4 stappen

Aanmelden

Wil je stagelopen bij SZR? Regel dit dan via het praktijkbureau van jouw school. Het praktijkbureau bekijkt samen met ons of je bij ons stage kunt lopen en op welke afdeling.

Kennismaken

Je maakt kennis met de zorgcoach. Die vertelt je meer over SZR, de afdeling waar je komt te werken en de begeleiding die je kunt verwachten. We zien uit naar de kennismaking!

Stagelopen

En dan? Lekker aan de slag, met jouw leerdoel voor ogen. Fouten maken mag, daar leren we met elkaar van. En weet dat je altijd kunt terugvallen op je collega’s.

Evalueren

Wat gaat goed? Waar loop je tegenaan? Dit kun je altijd bespreken. Tijdens je dienst én bij de tussenevaluaties. Aan het eind van de stage volgt de eindevaluatie.

Alle locaties

Bij SZR werken ongeveer 1.000 (zorg)medewerkers en 500 vrijwilligers. Voor mensen met een lichamelijke aandoening of dementie. Voor mensen die revalideren. En in de palliatieve zorg, de thuiszorg en de eerstelijnszorg. Dit doen we vanuit 5 locaties in Rivierenland. Zóveel mogelijkheden om bij ons te werken.

Dit vinden de andere stagiaires

Hoe dat is, stagelopen bij SZR? Hier lees je de verhalen van andere stagiaires. Laat je inspireren!

Dit vragen we van je

Als stagiaire ben je boventallig op de afdeling. Je hebt daardoor alle mogelijkheid om te leren en jezelf te ontwikkelen. We verwachten natuurlijk wel iets van je. Bijvoorbeeld dat je ook echt wilt leren, initiatief neemt en een beroepshouding ontwikkelt. En vooral ook: dat je respectvol omgaat met onze bewoners. Samen zorgen we voor een fijne dag voor hen.

Stage lopen bij SZR?
Neem contact op met jouw stagebegeleider