Over SZR als werkgever

Samen leveren wij deskundige zorg, met liefde, aandacht en – niet te vergeten – plezier!

Ik leer liever in de praktijk

Je voelt iedere dag de waardering

Zoek je uitdagend werk in de ouderenzorg mét ontwikkelmogelijkheden? SZR biedt volop kansen. Lees hier meer over SZR als werkgever.

SZR als werkgever

Zoek je uitdagend werk in de ouderenzorg mét ontwikkelmogelijkheden? Dan zit je helemaal goed bij SZR. Wij helpen ouderen in de regio Rivierenland om zo zelfstandig mogelijk te leven. Als het kan thuis in de eigen omgeving. En als dat niet lukt, in één van onze woonzorgcentra. Samen met de cliënt en/of de mantelzorger bekijken we wat er nodig is aan zorg. We kijken vooral ook naar de wensen en behoeften van de cliënt én naar de wensen en expertise van de medewerker.

1000 medewerkers, 500 vrijwilligers, 5 locaties

Bij SZR werken circa 1.000 medewerkers en 500 vrijwilligers. We hebben locaties in Tiel, Beesd en Geldermalsen. Het gaat hier om woonzorg- en behandelcentra voor mensen met een lichamelijke aandoening, mensen met dementie en mensen die revalideren van een ziekte, operatie of trauma. In Tiel hebben we een hospice voor zorg in de laatste levensfase. Ook werken er collega’s op onze locaties voor dagbehandeling en dagverzorging en ontmoetingscentra.

Kleine, zelforganiserende teams

Bij SZR werken we in kleine, zelforganiserende teams. Elk team is zelf verantwoordelijk voor het organiseren van de zorg. En dus ook voor het welbevinden van de bewoners en cliënten. En daarmee voor de kwaliteit van zorg. Dit lukt alleen als er een goede samenwerking is, op basis van gelijkwaardigheid tussen zorgmedewerker, cliënt en/of mantelzorger. Elk zorgteam krijgt ondersteuning door hbo-verpleegkundigen, de zorgcoach, de teamcoach en de zorgmanager.